DGI Vestjylland

DGI Vestjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI.
Vi dækker Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig kommuner.

Hvem er DGI Vestjylland?

I tæt samarbejde med de vestjyske foreninger arbejder vi for at skabe de bedste rammer for breddeidræt og motion i Vestjylland. Samfundet og idrætten forandrer sig hele tiden, og vi står klar til at hjælpe foreningerne med at imødekomme dette. 

Som en landsdelsforening under DGI dækker vi fire vestjyske kommuner: Holstebro, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer.

Vores drøm i DGI Vestjylland er, at alle danskere er idrætsaktive i fællesskaber. Ambitionen for vores arbejde er i tråd med Bevæg Dig For Livet og handler om at skabe den mest idrætsaktive nation i verden.

Vi finder vores inspiration i at fremme vestjydernes mentale og fysiske sundhed, trivsel og glæde, og DGI Vestjylland bidrager til at styrke demokratiet og civilsamfundet i Danmark.

Foreningsudvikling

Vestjyderne og deres foreningerne er af allerhøjeste prioritet hos os. Derfor hjælper vi din forening med at være den bedste udgave af sig selv gennem rådgivning, forløb og kurser.

I kan få hjælp med alt fra udvikling af trænerkompetencer til synliggørelse af foreningens aktiviteter til forbedring af bestyrelsens arbejde. Hos os møder i dygtige konsulenter, som kender jeres idræt ud og ind, og som altid står klar til at hjælpe jer.

Frivillighedsuddannelsen 2023

Vil din forening være bedre til at arbejde med fremtidens frivillige? Vær med og lær hvordan din forening tiltrækker og motiverer frivillige og skaber et fedt miljø for dem.

Læs mere om uddannelsen her