Hjælp til din forening

En styrket bestyrelse giver en styrket forening.

Det er vigtigt at være klædt godt på til den opgave, man skal varetage, og i DGI kan du/I få rigtig meget uddannelse via korte og lidt længere uddannelsesforløb. Tingene bliver lettere og sjovere, når man har de rigtige forudsætninger for at gøre et godt stykke arbejde.

Mange af vores lederuddannelser kan du også drage nytte af i dit daglige arbejdsliv.

Læs om vores tilbud til medlemsforeninger, der ønsker at styrke foreningen med et eller flere af i alt 7 kurser under navnet Styrk Foreningen. Se vores folder her: Styrk Foreningen kursusfolder

Eksempler på uddannelser: DGI’s Lederuddannelse

Ledelse gør en forskel for foreningers udvikling og for menneskers lyst til at involvere sig i dem. På DGI’s lederuddannelse får du indsigt, viden og værktøjer til foreningsledelse i en moderne tid.

Kommunikation
Få kompetencer i at planlægge og arbejde strategisk med kommunikation. Det handler både om det rigtig medie-, emne- og ordvalg. 

Foreningsledelse
Ledelse i dagligdagen. Bliv endnu bedre til at varetage den daglige ledelse, og bliv klogere på lov- og regeljunglen som skal overholdes. 

Foreningsudvikling
Udvikling på hjemmebane. Udvid jeres fokus fra drift til udvikling. Få støtte fra en procesleder til at sætte handlinger på de værdier og mål, som jeres forening drømmer om.