DGI Vestjylland

DGI Vestjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI. Vi dækker Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Struer og Lemvig kommuner.

Vi er førende indenfor forenings- og lederudvikling og har kompetencer til at vejlede, hjælpe og inspirere dig som foreningsleder til at gøre foreningsarbejdet sjovere og lettere.

Vi udbyder også uddannelser og kurser af høj kvalitet til både foreningsledere og trænere/instruktører.

DGI's aktiviteter spænder vidt - lige fra MTB, svømning, krocket, badminton, løb og meget andet, og vi har stor erfaring med at organisere professionelle stævner, turneringer, events m.m. i samarbejde med vores lokale foreninger.

Vi står klar til at hjælpe dig og din forening, så tøv ikke med at kontakte os på T: 79 40 42 50 eller E: vestjylland@dgi.dk

DGI Vestjylland består af tre egnsforeninger og deres foreninger, som udgør 280 foreninger, og vi har i alt 65.029 medlemmer.

Foreninger, som er medlem af DGI Vestjylland, får som forening adgang til en række konsulentydelser, gode serviceordninger og aftaler.

Vis mere Vis mindre

Foreningen i COVID-tid

Vi har forsøgt at komme med anbefalinger til foreningslivet i en svær tid, og på nedenstående link finder du de bedste anbefalinger DGI kan give foreningen i Corona-situationen.

Online kurser

Når fysiske møder ikke kan lade sig gøre i øjeblikket, er der en række online-kurser som muligviser relevante for jer i foreningslivet. 

De fleste er ganske gratis og koster dig en kop kaffe, mens du lytter og bliver inspireret.

Se det aktuelle udbud her - sitet opdateres hele tiden med nye online muligheder.

Hold formen ved lige derhjemme

Få inspiration til, hvordan du laver hjemmetræning - masser af øvelser til at holde formen ved lige.

Trænerguiden er dit personlige onlinekatalog, der hjælper dig med mere inspiration og mindre tidsspild. Gratis. Her finder du forslag til forskellige træningsøvelser formidlet gennem både video og tekst. Alt er inddelt i idræt, aldersgrupper og niveauer, så det er let at udvælge det, der matcher dig.

Nyttige links for at holde dig opdateret