DGI Sydvest

DGI Sydvest er den samlende faktor for breddeidrætten i de fem kommuner Fanø, Esbjerg, Varde, Vejen og Billund, hvor vi lige nu repræsenterer 340 frivillige foreninger.

Vi vil være en værdifuld samarbejdspartner for alle idrætsforeninger. Det gør vi bl.a. ved at udbyde uddannelser af høj kvalitet til idrætsledere og instruktører/trænere. Vi leverer den nyeste viden og udvikling inden for de enkelte idrætter, samtidigt med at vi organiserer professionelle stævner, turneringer, events og meget meget mere. 

Vi er den ledende kompetence inden for Leder- og Foreningsudvikling. Hos os får du vejledning, ny viden og konkret hjælp, der styrker dig som foreningsleder og gør foreningsarbejdet sjovere.

Vi tror på styrken i foreningsfællesskabet

Vi samarbejder målrettet med kommunerne og lokale institutioner om at styrke den generelle idrætsdeltagelse – altid med de frivillige idrætsforeninger som udgangspunkt. For vi tror på styrken i foreningsfællesskabet, og vi vil være en aktiv medspiller i den kommunale idrætspolitik. 

Hver medarbejder i DGI Sydvest er specialiseret inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde, og vi sidder altid klar til at hjælpe jeres forening.

Birthe Skrydstrup Kristensen, direktør