Årsmøde 2021

Torsdag den 22. april 2021 hos DGI Storstrømmen

DGI Storstrømmen afholder Årsmøde 2021 d. 22 april, så sæt allerede nu X i kalenderen. Vi håber at kunne afholde årsmødet fysisk i vores lokaler, men kan dette ikke lade sig gøre, arbejder vi sideløbende på, at årsmødet kan afholdes helt eller delvist online.

Indkaldelse og nærmere information vil blive udsendt til jer og lagt på DGI Storstrømmen hjemmeside.

Vi er hjemme, men vi er her stadig
Lige nu har vi sendt alle vores medarbejdere hjem, hvorfra de arbejder. Så har I brug for vores hjælp, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon og mail – vi sidder parate til at hjælpe jer, som vi plejer.
Der er også hjælp at hente på DGI’s hjemmeside, der har samlet en masse gode råd og vejledning til at få jeres forening gennem covid-19.
 

Står din forening også overfor i nær fremtid at skulle afholde generalforsamling? .. og er I i tvivl om de gældende regler og muligheder, hvis I vælger at afholde den on-line?

Vi hjælper her med en afklaring af reglerne, og der er også 3. februar mulighed for at deltage i et webinar og få præsenteret en digital platform, der kan løfte en online generalforsamling.

Vi glæder os til at mødes med jer igen, så snart situationen tillader det. Indtil da – pas godt på jer selv og jeres nærmeste.