Årsmøde 2020

Paneldebat, workshops og årsmøde

Set i lyset af den vanskelige situation, som Danmark befinder sig i, og hvor der løbende indføres flere tiltag for at begrænse smitten med Covid-19, har bestyrelsen i DGI Storstrømmen besluttet, at vi flytter det planlagte årsmøde d. 23. april 2020.

Vi har dog sat et så spændende program sammen, som vi har glædet os så meget til at præsentere for jer, at vi i stedet planlægger at afholde vores årsmøde tirsdag d. 16. juni 2020 kl. 17.45-21.30 på Idrætshøjskolen Bosei, Evensølundvej 5, 4720 Præstø.

Vi holder naturligvis et skarpt øje med situationen, og følger regeringens retningslinjer, så hvis Covid-19 stadig er aktuelt til juni, så tager vi vores forholdsregler til den tid.

Kom og vær med til at sætte jeres præg på idrætten og foreningslivet i lokalområdet, når DGI Storstrømmen holder årsmøde den 16. juni fra klokken 17.45 til klokken 21.30.

Årsmødet bliver i år med en spændende dagsorden, hvor der både kommer til at være paneldebat med prominente gæster, spændende indspark fra stærke foreninger, workshops med muligheder for at blive inspireret og en overraskelse, der er værd at blive hængende til.

Paneldebat: Bedre udnyttelse af faciliteter i vores landsdel

Vi starter naturligvis aftenen med indtjekning og en lækker buffet, og så snart alle har spist færdigt, tager vi hul på en spændende paneldebat, hvor emnet er, hvordan vi sikrer en bedre udnyttelse af de idrætsfaciliteter, som vi har i vores landsdel.

Forskning, som er lavet af Jens Høyer-Kruse fra Syddansk Universitet, viser nemlig, at vi sådan set har faciliteter nok, men at vi desværre bare ikke anvender dem optimalt.

Jens deltager selv i paneldebatten, og ud over at du og din forening naturligvis også får mulighed for at komme med jeres indspark, så deltager også DGI’s formand, Charlotte Bach Thomassen, og en række relevante lokale aktører fra kommuner og skoler.

Vi håber, at vi kan få en god debat, hvor vi forhåbentlig kan komme nærmere nogle løsninger, så vi sammen kan skabe bedre udnyttelse af idrætsfaciliteterne i vores landsdel.

Inspiration fra stærke foreninger

Formand Henrik Holmer præsenterer i sin årsberetning fem stærke foreninger, der hver især har gjort en ekstraordinær indsats på et af de fem spor, der står beskrevet i DGI Storstrømmens strategiske handleplan.

Efterfølgende vil der være workshops, hvor man kan møde de fem foreninger og høre, hvad og hvordan de har gjort, og forhåbentlig blive inspireret og få svar på eventuelle spørgsmål.

De fem foreninger er:

Tingsted Gymnastikforening (Flere medlemmer)

Fladså Håndbold (Foreningernes behov – netværksdannelse)

Præstø Kajak og Padle Klub (Outdoor kyst)

Nørre Alslev Gymnastikforening (Senior)

Herlufsholm Svømmeklub (Unge)

Overraskelse

Vi slutter aftenen af med en overraskelse, og selv om vi desværre ikke kan afsløre ret meget, så kan vi i hvert fald fortælle, at det er en nyhed, som er værd at blive hængende til.

Vi glæder os til at se jer til DGI Storstrømmens årsmøde den 16. juni på Bosei Idrætshøjskole i Præstø.