Styrk din forening

Hvor skal jeres forening bevæge sig hen i den nærmeste fremtid, og hvordan kommer I derhen?

Skræddersyet visionsarbejde

Vi tilbyder en skræddersyet visionsproces med udgangspunkt i lige netop din forenings muligheder, motivation og engagement. På baggrund af et formøde skræddersyer vi et seminar på 6-7 timer (inklusiv frokost), som afvikles i din forenings egne lokaler lørdag og søndag. 

Det er en god idé at invitere bredt i foreningen til dette seminar. Udover bestyrelsen kan trænere, hjælpetrænere, voksne udøvere og forældre være gode medspillere med nye input til foreningen. Derefter sætter vi handling bag visionerne!

Design uden navn-12.png

Foreningsudvikling handler i høj grad om at møde foreningerne på deres hjemmebane, hvor tingene sker og lever.

Tommy Kristoffersen, Udviklingskonsulent DGI Storkøbenhavn

Hvad gør vi? 

Vores proceskonsulenter tager fat i jeres forenings ressourcer, behov og ønsker og hjælper jer med at udvikle på de bedste idéer, så de forvandles til håndgribelige initiativer, der kan bringe foreningen videre. Ved seminarets afslutning står I klar med en konkret køreplan for de opgaver, der skal tegne billedet af foreningen i de kommende år. 

Et stykke tid efter samler vi op med et møde mellem bestyrelsen og en af proceskonsulenterne, hvor der bliver gjort status og evt. justeret på de konkrete handlinger. Vores proceskonsulenter tager fat i jeres forenings ressourcer, behov og ønsker og hjælper jer med at udvikle på de bedste idéer, så de forvandles til håndgribelige initiativer, der kan bringe foreningen videre. Ved seminarets afslutning står I klar med en konkret køreplan for de opgaver, der skal tegne billedet af foreningen i de kommende år.

Priser 

  • Bestyrelsesudviklingsdag (6-7 timer) 6000,- (1 procesleder / max 9 deltagere)
  • Foreningsudviklingsdag (6-7 timer) 9500,- (2 procesledere / 10+ deltagere)