DGI Sønderjylland

Vi forener idrætten, lokallivet og fællesskabet i de fire Sønderjyske kommuner: Tønder, Sønderborg, Aabenraa og Haderslev. Hos os er foreningen i centrum og vi engagerer os i jeres arbejde, så vi sammen får flere til at dyrke idræt.

Kontoret ligger midt i Aabenraa, og vores dygtige idrætskonsulenter og koordinatorer dækker hele det sønderjyske område.

Vores fornemmeste opgave er at være en værdifuld samarbejdspartner for alle typer foreninger. Vi hjælper dig bl.a. ved:

  • at udbyde uddannelser af høj kvalitet til idrætsledere, instruktører og trænere
  • at give dig den nyeste viden samt udvikling inden for de enkelte idrætter
  • at organisere professionelle stævner, turneringer, events og meget mere

Professionel samarbejdspartner

Ønsker du hjælp til Leder- og Foreningsudvikling i din forening?

Hos os får du professionel vejledning, ny viden og konkret hjælp, der styrker dig som foreningsleder. Vi er med til at lette foreningsarbejdet og gøre det sjovere for dig at være frivillig. 

Du vil også opleve, at vi målrettet samarbejder med de Sønderjyske kommuner og lokale institutioner om at styrke den generelle idrætsdeltagelse ved at være en aktiv medspiller i den kommunale idrætspolitik – selvfølgelig altid med de frivillige foreninger som udgangspunkt.

Vi glæder os til at hjælpe dig og din forening.

Modtagere af DGI Sønderjyllands nyhedsbrev

Ca. 10 gange om året sender DGI Sønderjylland et nyhedsbrev ud med informationer, inspiration og gode nyheder vedrørende den generelle drift og udvikling af foreningen.

For at ramme vores modtagere med relevant indhold i forhold til deres rolle i DGI, har vi besluttet, at det fælles nyhedsbrev fremover således kun sendes til foreningsledere i enstrengede og flerstrengede foreninger. 

Hvis du som frivillig instruktør, træner, udvalgsmedlem eller udøver stadig ønsker at få det månedlige nyhedsbrev må du meget gerne skrive til: anna.mortensen@dgi.dk