Overvejer du at starte trailhold i din klub?

Kom godt i gang med inspirationskursus for løbetrænere og trailløbere

Hvad er trailløb?

Trailløb er hot! Og det er der mange gode grunde til. Mange løbere søger nye oplevelser og udfordringer i deres løb, og bevæger sig væk fra asfalten og ud i landskabet og skovene. For mange føles det helt naturligt at løbe trailløb, når de prøver det, og flere løbeklubber er også begyndt at variere træningen med både trailløb og crossløb.  

Kurset er for dig, der søger ny inspiration og viden om trailløb, og hvordan du kan integrere det i træningen - uanset om du er løbetræner eller 'bare' er løber.

Kurset kan også være for jer som forening, der gerne vil i gang med et trailhold, eller som gerne vil integrere trailløb i løbeklubben. I er derfor velkomne til at invitere løbere fra foreningen og andre løbe-interesserede med på kurset. 

Hvad får jeg ud af kurset?

Kurset omfatter en introduktion til trailløbets baggrund og særlige sjæl, og du får også:

  • En præsentation for en række løbetekniske metoder og øvelser, der vil gøre dig skarpere i formidling af trailløb som træner.
  • Mulighed for at afprøve teknikkerne på egen krop.
  • Viden om, hvordan en træningssession kan struktureres omkring trailløb, og herunder præsenteres du for en række relevante løbelege og øvelser.
  • Tips og praktiske forslag til planlægning af træningen.