Introforløb til kano, kajak og SUP

Skab ny interesse for din klub: Vi hjælper med et introforløb i kano, kajak eller SUP for nybegyndere og selvorganiserede roere.

Hvad er introforløb til kano, kajak og SUP?

Flere kano- og kajakinteresserede efterspørger en overskuelig introduktion til roning uden, at de skal forpligte sig til et forløb over flere måneder. Netop det har de mulighed for med et Kajak-Intro forløb i din forening, som består af 3 x 3 timer.

Her oplever nybegyndere, hvordan det er at ro i et fællesskab, og selvorganiserede roere får mulighed for at styrke sine kompetencer. Vi kan nemt tilpasse introforløbet til klubbens ønsker og behov, eksempelvis SUP-Intro eller Polo-Intro.

Hvad får vi ud af forløbet?

Introforløbet er en rigtig gode måde at vise klubben frem for mulige medlemmer, som ser og oplever alle fordelene ved at ro - og ved at gøre det i en klub. Introforløbet er derfor en rigtig god mulighed for at få ny roere i klubben.

I kan søge op til 3.000 kroner i tilskud til aflønning af instruktører til Kajak-Intro - der er derfor ikke nødvendigvis store udgifter forbundet med arrangementet.