Aktive familier i det fri

Sæt gang i børn og forældre med sjove outdoor-aktiviteter!

Hvad er Aktive familier i det fri?

Det er høj puls, sved på panden, smil på læben og jord på knæene hos hele familien med børn i alderen 3-10 år. Konceptet kombinerer træning, leg og kvalitetstid med familien i én stor treenighed, hvor alle har det sjovt undervejs.

Aktiviteterne er differentierede, så vi garanterer, at både børn og voksne får masser af motion og sved på panden, og samtidig kan alle være med uanset forudgående kendskab til og erfaring med idræt.

Hvorfor skal din forening tilbyde Aktive familier i det fri?

Din forening skal tilbyde Aktive familier i det fri, fordi kombinationen af motion, natur og kvalitetstid med hele familien er attraktiv for mange voksne danskere. Samtidig bruger rigtig mange voksne danskere allerede naturen, når de dyrker motion. Det gør konceptet attraktivt for hele familien.

Derudover er konceptet let at starte op i din forening, fordi træningen ikke kræver særlige faciliteter, men bruger omkringliggende grønne områder, parker og skove. 

 

Hvordan kommer din forening i gang? 

Vi har lavet en attraktiv startpakke til jer, så I hurtigt og nemt kan starte op.

Startpakken indeholder:

  • 4 x træning/aktivitetsdage med DGI-instruktør til at kickstarte tilbuddet (og rekruttere frivillige til at køre det videre)
  • Instruktørmanual med inspiration til 15 træninger/aktivitetsdage
  • Uddannelse af to af jeres instruktører
  • 5 timers hjælp til organisering og struktur
  • Markedsføringspakke
  • Løbende konsulenthjælp