Årsmøde 2019

Vil du være med til at gøre en forskel for idrætten i Nordsjælland?

Invitation til alle DGI Nordsjællands medlemsforeninger. Medlemsforeninger kan møde og stille spørgsmål til Landsdelsbestyrelsen, der vil være tid til netværk og ikke mindst en uformel snak. DGI Nordsjællands Årsmøde afholdes tirsdag 26. november 2019 på Pharmakon Konferencecenter, Milnersvej 42, 3400 Hillerød. 

Årsmødematerialer
• Årsberetning 2019
• Årsrapport 2018

Book et 12 minutters dialogmøde
Har Jeres forening spørgsmål omkring afvikling af aktivitet i samarbejde med DGI, spørgsmål om foreningsudvikling, en foreningsudfordring, frivillige eller andet, så benyt chancen til, at booke et 12 minutters dialogmøde med en idrætskonsulent eller et bestyrelsesmedlem. Dialogmøderne afvikles i tidsrummet kl. 17.00-17.30. Hvis du tilmelder dig et dialogmøde, modtager du information om dit møde medio november. 

Program 
Kl. 17.00 Dialogmøder
Kl. 17.30 Indtegning og spisning
Kl. 18.30 Årsmødet starter. Dagsorden jf. vedtægter
Kl. 19.30 Prisuddelinger - årets træner/leder, årets forening og årets initiativ
Kl. 19.45 Kaffepause 
Kl. 20.15 Oplæg ved Peter Forsberg om Fremtidens idrætsfaciliteter
Kl. 21.30 Tak for i aften

Oplæg ved Peter Forsberg

Senioranalytiker Peter Forsberg fra Idrættens Analyseinstitut præsenterer forskningsprojektet ’Fremtidens idrætsfaciliteter’ overordnede resultater og anbefalinger.

Forskningsprojektet ’Fremtidens idrætsfaciliteter’ er kommet med otte konkrete anbefalinger om organisering, styring og ledelse af fremtidens idrætsanlæg. Anbefalingerne er udarbejdet med baggrund i en omfattende undersøgelse af idrætsanlæg i 50 kommuner samt måling af idrætsanlægs benyttelse, brugeres tilfredshed med idrætsanlæg og idrætsanlægs fysiske tilstand i 23 kommuner. Senioranalytiker Peter Forsberg fra Idrættens Analyseinstitut præsenterer projektets overordnede resultater og anbefalinger med henblik på at diskutere perspektiver for at forbedre facilitetsforholdene i Nordsjælland.