DGI Nordsjælland

OBS: Corona - hvad anbefaler DGI?
DGI opfordrer alle idrætsforeninger til at aflyse alle aktiviteter nu.

DGI Nordsjællands kontor i Hillerød er lukket til og med mandag 13. april på grund af coronasituationen.

Vi vil være klar til at igangsætte nye aktiviteter og hjælpe vores medlemsforeninger bedst muligt efter 13. april.

Derfor er et minimum af medarbejdere til rådighed i dagene 6.-8. april. I kan stadig ringe til os på vores hovednummer 79 40 47 00

God påske, og pas på hinanden.

Styrken ligger i fællesskabet. Derfor samarbejder vi med foreninger, kommuner og eksterne samarbejdspartnere om at få danskerne ud i naturen og ind på banerne. Børn og seniorer, begyndere og rutinerede.

Sammen med Nordsjællandske foreninger arbejder vi hele tiden på at give foreningslivet de bedste muligheder for at udvikle sig. Kravene til idræt og motion er i konstant forandring, og det kræver at foreninger flytter sig og bliver klar til at møde medlemmernes behov. Derfor tilpasser vi vores aktiviteter, så de passer lokalt og understøtter udviklingen i netop din forening. Hvad enten du har brug for uddannelse af trænere, hjælp til organisering af foreningen eller konkrete idrætstilbud, så har vi noget på hylderne.

Vi hjælper foreningerne med at gøre en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

null

DGI Nordsjælland er til for idrætsforeningerne i 11 kommuner: Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal. Vi arbejder for over 550 medlemsforeninger med mere end 135.000 aktive idrætsfolk.