Events

Vi prioriterer at foreningslivet er en stor del af de events vi involverer os i. Sammen står vi stærkere når der skal skabes fede oplevelser for nordjyder i alle aldre.

Sammen med lokalforenigner i Aalborg afholder vi to store events om året - Aalborg Halvmarathon og Aalborg MTB Marathon. Begge events har deres eget særkende, som skal være med til at give deltagerne en fantastisk og unik oplevelse - og motivere flere til at komme i gang med motion. I 2016 åbnede Limfjordstunnelen for gående for første gang siden 1969. De 4500 deltagere, til Aalborg Halvmarathon, fik en oplevelse på et site, som er en stor del af Nordjyllands hverdag. Vi håber på igen i 2017 at få lov til at løbe igennem forbindelseslinjen mellem nord og syd.

MTB rytterne har i Aalborg MTB Marathon en mulighed for at opleve noget af det bedste Aalborg og omegn kan byde på. Der er det hele - skov, urban, landevej, grus og grumme stigninger. Et særkende ved netop dette løb er også den omfattende dækning af live tv som er med til at gøre løbet helt specielt. i 2016 transmitterede TV2 Nord fem timers tv - og samtidig giver storskærmen på Teglgårds Plads mulighed for venner og familie for at følge rytterne.