DGI Nordjylland

Foreningslivet er kickstartet igen, og nu er det tid til for alvor at vise jeres fællesskab og begejstring frem. Vi er klar til at hjælpe med genåbning af foreningen med konkrete svar og sparring.

Som medlem af DGI får din forening...

et væld af muligheder for hjælp og sparring. Læs meget mere om medlemsfordelene - og hvordan du melder din forening ind her

Så er der atter fuld fart på genstarten - og vi kan alle komme tilbage til et mere normalt foreningsliv. Vi er begejstrede, og ved at I er rigtige mange derude, som har det på samme måde. 

Vi skal have kickstartet foreningens fællesskab og vi er klar med al den hjælp, sparring og vejledning vi kan mønstre. Kontakt den konsulent du er vant til at tale med eller ring til på 79 40 41 50. 

Skab et stærkt foreningsliv i mindre lokalsamfund 

Få en række gode råd til, hvordan I bl.a. kan gentænke aktivitets- og betalingsstrukturer i jeres forening, så I bliver mere attraktive over for potentielle nye medlemmer og frivillig. 

Find de gode råd her

Gode råd til rekruttering af medlemmer i genstarten 

Vi har samlet en række gode råd til, hvad I skal huske i genstarten for at rekruttere gamle og nye medlemmer til foreningen. Det er både råd til træneren, foreningslederen og til jeres kommunikation og markedsføring. 

Tjek de gode råd ud