Hjælp til din forening

Vil du gøre din forening endnu bedre?
Så få vejledning, ny viden og konkret hjælp til udvikling og administration af foreningen.

DGI er den førende kompetence inden for Leder- og Foreningsudvikling, og det betyder, at du som frivillig foreningsleder kan få hjælp til alle de udfordringer, du møder i dit arbejde.

Vores konsulenter kommer ud og laver små kurser/møder, hvor der er fokus på din forenings udfordringer. DGI har mange gennemprøvede og succesrige koncepter på hylden, som er udviklet med baggrund i erfaringer fra foreninger i hele landet.  

Målet er, at I kommer til at arbejde bevidst med at udvikle jeres forening.

Anders Lilhav Nielsen, Konsulent DGI Fyn

Skab en succesfuld forening - med et skræddersyet udviklingsforløb fra DGI og DIF

DGI og DIF har en fælles drøm

Vi drømmer om, at flere danskere vil dyrke motion. Derfor har vi sat os det mål, at der i 2025 er 75% idrætsaktive danskere, og at 50% af dem dyrker motion i en idrætsforening.

Det kræver sit at drive en succesfuld forening, og de fleste foreninger har områder, der kan optimeres og styrkes.

Et udviklingsforløb med DIF og DGI følger en fast ramme, men tager altid udgangspunkt i jeres behov. Processen til målet følges tæt af vores konsulenter, som er jeres rådgivere og sparringspartnere hele vejen.

Drømmen kræver udvikling. Derfor har vi i fællesskab under navnet "Bevæg dig for livet" skabt et udviklingsforløb, der styrker din forening og gør den endnu mere attraktiv for eksisterende og nye medlemmer - både nu og i fremtiden.

Vi trængte til nye øjne så på vores måde at gøre tingene på. Sammen med konsulenten udarbejdede vi en analyse af vores forening og kunne hurtigt se, hvor vi var nu og hvor vi gerne ville hen. Metoder og værktøjer hjælper os. Og vi er godt på vej mod vores mål.

Rikke Madsen, Formand, Drigstrup GF