Artikler

Vær med i Danmarks Motionsuge og byd nye velkommen i foreningen

I uge 41 er det Danmarks Motionsuge. Så hold åbent hus, tilbyd gratis prøvetræning eller arranger noget helt tredje, der inviterer nye med i foreningen.

Fundet i: Artikler

Digitale løsninger gør det lettere og sjovere at være frivillig

Åstrup IF med ti afdelinger går efter at blive 100 procent digital med blandt andet infoskærme, fælles økonomisystem, hjemmeside og onlinebooking. Det sikrer, at de frivillige kan koncentrere sig om det sjove i deres aktivitet.

Fundet i: Artikler

10 trin, der gør det nemt for frivillige at omsætte ideer til aktiviteter

Få en fast køreplan for, hvordan gode ideer omsættes til nye idrætsaktiviteter. I foreningen HA85 har sådan en køreplan givet flere nye hold, flere medlemmer og flere frivillige.

Fundet i: Artikler

Hold de unge i loopet

Det er idrætsforeningens ansvar at holde de unge i foreningen, når de returnerer fra efterskole til en virkelighed med større ansvar og mindre tid, mener ekspert.

Fundet i: Artikler

Skat skal have besked om almennyttighed

Skattestyrelsen har sendt et brev til foreninger, som har et udbyttefrikort, om at de senest 1. juli 2022 skal give besked til skattestyrelsen om, at foreningen er almennyttig.

Fundet i: Artikler

Fleksibelt medlemskab skal gøre det mere attraktivt at være spartaner

For at skabe et mere fleksibelt medlemskab og betaling, har Sparta lanceret et helt nyt medlemskab. Med en app og en brugerprofil kan medlemmer fremover vælge forskellige former for medlemskab til en månedlig betaling. Målet er at skabe ét Sparta for foreningens løbe- og atletikmedlemmer.

Fundet i: Artikler

Idrætsforeninger berøres ikke p.t. af ændringer i bogføringsloven

Tidligst fra januar 2026 kan nogle idrætsforeninger blive omfattet af en pligt til digital bogføring.

Fundet i: Artikler

Vigtig lovændring om børneattester er vedtaget

Fra 1. juli får Udelukkelsesnævnet for seksuelle krænkelser automatisk besked, når en forening modtager en ’positiv’ børneattest.

Fundet i: Artikler

De kommer hjem igen

Få glæde af unge i foreningen efter efterskolelivet. Bliv inspireret af initiativer, der bygger bro mellem efterskole, nuværende og hjemvendte elever og sjællandske foreninger.

Fundet i: Artikler

Forkæmper for fællesskabet

Savnet af fællesskab blev for stort under corona. Derfor stiftede Victor Boers en forening med sin bror. Den 19-årige formand i Copenhagen Spike Club kæmper for at gøre den nye sport synlig og anerkendt i Danmark.

Fundet i: Artikler
1/46