Artikler

Forslag til paragraf om digital generalforsamling

DGI Jura har udarbejdet anbefalinger og forslag til en supplerende paragraf til foreningsvedtægter om digital generalforsamling, som kan bruges, når det ikke er muligt at holde en fysisk generalforsamling.

Fundet i: Artikler

Sådan håndterer foreningen en positiv coronatest

Har du styr på, hvad du og din forening skal gøre, hvis du eller en anden bliver testet positiv for COVID-19? Her er DGI’s anbefalinger.

Fundet i: Artikler

Kontingent eller køb

Corona-krisen har skærpet fokus på forskelle mellem kontingent og køb. Det er nyttig viden også i en mere normaliseret tid, når idrætsforeninger skal opkræve medlemskontingent.

Fundet i: Artikler

Guide: Sådan sikrer træneren, at holdet opnår målene

Mange trænere har mål for sæsonen, men få tænker over, hvordan de vil opnå dem. Det har de gjort op med i Gymnastik Odder, der har indført detaljerede sæsonplaner. Se her, hvordan de gør.

Fundet i: Artikler

Sejlklub vinder klagesag i Datatilsynet

Det har historisk interesse at vise klubblade på foreningens hjemmeside også selv om bladene indeholder medlemmers personoplysninger. Det har Jyllinge Sejlklub har fået Datatilsynets medhold i efter en klage fra et tidligere medlem.

Fundet i: Artikler

Banerne skal bare spille

Lys, luft og velholdte baner gør SIF Assentoft Tennis super attraktiv. På fire år er klubben vokset med flere end 100 medlemmer.

Fundet i: Artikler

Styrk synligheden med simpel kommunikationsstrategi

Forenings kommunikation på sociale medier behøver hverken være professionel eller poleret. Men den skal være der.

Fundet i: Artikler

6 råd til en SoMe-strategi

Få ekspertens 6 råd til, hvordan I lægger en SoMe-strategi for jeres forening og bliver mere synlige i lokalsamfundet.

Fundet i: Artikler

Facebook trumfer hjemmeside

I Klittens Skytteforening bruger de al krudtet på deres facebookside, som giver sammenhold for medlemmer og synlighed i lokalsamfundet.

Fundet i: Artikler

Hvordan hitter vi på Google?

Google er Gud. Og husk nu SEO. Du har sikkert hørt det, men hvad betyder det? Få 6 simple tips fra SEO-eksperten til, hvordan jeres forening bliver synlig på nettet.

Fundet i: Artikler
1/30