Artikler

Opbyg din træning efter tre nemme principper, og dine gymnaster vil elske dig

Mangeårige instruktør og gymnast på DGI’s 13. Verdenshold Thea Lunde Høgh giver tre nyttige og nemme råd til en sjov og udbytterig træning.

Fundet i: Artikler

SIC skal være hele byens idrætscenter

Renovering og udbygning af et typisk idrætscenter fra 1970'erne kræver en sikker balance mellem etablerede idrætter og nye motionsformer. Høje ambitioner skal få hele byen med.

Fundet i: Artikler

Størst trængsel i østdanske idrætsfaciliteter

Er der trængsel eller god plads til idræt i din kommune? Tjek listen, der viser store forskelle på borgernes adgang til idrætsfaciliteter fra Øst- til Vestdanmark og mellem større byer og landkommuner. Det viser et nyt facilitetsindeks.

Fundet i: Artikler

Kan din forening avle nye, seje instruktører?

Mød de unge hjælpeinstruktører fra Jelling f.S., der med et stærkt trænerteam i ryggen har mod på ansvar og nye opgaver.

Fundet i: Artikler

Fra tørre tal til multimotion for 60+

I Oddense-Otting UGF er en foreningsrapport med tal for befolkningens sammensætning blevet afsæt til opgradering af foreningens hold for lokale borgere i alderen 60+.

Fundet i: Artikler

Udfordrede børn får deres eget motionshold

Et samarbejde mellem Bramming IF Gymnastik, Esbjerg Kommune og DGI betyder, at børn og unge med overvægt og andre udfordringer har fået deres eget motionshold, Jump4fun. Få opskriften på, hvordan I danner et hold her.

Fundet i: Artikler

Kend jeres medlemmer: Sæt fokus på livsfaserne

Kender I typen? Her får I styr på forskellige livsfaser, der kendetegner forskellige perioder i livet og påvirker medlemmernes aktiviteter i foreningen.

Fundet i: Artikler

Formandsvalget endte med plan B

Nyvest IF blev tvunget til at vende organiseringen på hovedet, da de stod med nul kandidater til formandsvalget.

Fundet i: Artikler

Idrætsforeninger kan igen holde fysisk generalforsamling

OPDATERET DEN 31. 8. 2021: Fra 1. september 2021 er der hverken begrænsninger for hvor mange, der må samles eller andre restriktioner for generalforsamlinger.

Fundet i: Artikler

Ladestanderleverandør løber fra løfter om flerårig gevinst

Advarsel: i-charge/Tefa lover reklameindtægter ved opstilling af ladestander, men løfterne er varm luft og har bundet mange foreninger til flerårige betalinger.

Fundet i: Artikler
1/43