Artikler

Unge uddeler penge til sommerevent i Næstved Esport

Næstved Esport slog hul på ImpulsPuljen med deres idé om et åbent hus-event med pølsevogn og rød løber på byens torv. Det unge advisory board er klar til at støtte mange flere ideer.

Fundet i: Artikler

Hold trit med de nye aktive

Corona og lockdown har efterladt mange med en sofabagdel. Men ikke alle: For en helt ny gruppe aktive går skovstier og veje tynde.

Fundet i: Artikler

Hvordan åbner vi op efter nedlukning?

Forkort træningen og forlæng tilknytningen, lyder rådet fra motivationsforsker. Det vil få de gamle medlemmer tilbage og gøre det nemt for nye at dukke op.

Fundet i: Artikler

Skal vi mødes digitalt – eller face to face?

Det kræver minutiøs forberedelse at lykkes med ideudvikling i en digital workshop for 69 mennesker.

Fundet i: Artikler

Brunch og brugerinddragelse på skærmen

Fremtidens idrætscenter i Skørping tog form, da 69 borgere sammen udviklede idéer i en Zoom-workshop hjemme ved spisebordet. Se videoen.

Fundet i: Artikler

TIK Gymnastik flytter indendørs aktiviteter ud: Det bedste råd er at gøre det

TIK Gymnastik har flyttet flere hold, der normalt foregår inde i hallen, udenfor. Aktiviteterne er anderledes, men medlemmerne får stadig bevægelse og fællesskab, og det er det vigtigste.

Fundet i: Artikler

Pulje: Foreningsliv for alle

Børn af vanskeligt stillede forældre samt voksne flygtninge kan få hjælp til kontingent, stævner, hvis foreningen søger puljen Foreningsliv for alle. Puljen er finansieret af Poul Due Jensens Fond (Grundfos Fonden).

Fundet i: Artikler

Generalforsamling i april og maj i lyset af coronarestriktioner

OPDATERET DEN 25. MARTS 2021: Forsamlingsreglen, der fra 6. januar blev sænket til max. 5, gælder fortsat. Det nuværende forsamlingsloft på max. 5 indendørs gælder frem til 19. april. Hvad gør man så? Få svar på foreningens spørgsmål her.

Fundet i: Artikler

Sådan håndterer foreninger generalforsamlingen i coronatiden

OPDATERET DEN 25. MARTS 2021: Fra den 22. marts gælder en ny forsamlingsbekendtgørelse, som forlænger det indendørs forsamlingsloft på fem personer frem til 19. april 2021. Her opsummerer vi historikken fra foråret 2020 til nu.

Fundet i: Artikler

Sådan holder TRIF Fodbold fast i spillerne mens de er på efterskole

Fodboldspillerne i TRIF holder kontakten til både klubben, trænerne og kammeraterne, mens de er på efterskole, og derfor vender de fleste tilbage igen.

Fundet i: Artikler
1/40