Artikler

Motionsfodbolden får sin helt egen dag

2018 bliver året, hvor der for alvor skal sættes fokus på, at fodboldtræning er en af verdens bedste motionsformer, og på Motionsfodboldens Dag den 9. juni kan I være med til at vise jeres motionsfodboldtilbud og klub frem på bedste vis.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Lektor: “De ender nærmest med at blive en familie omkring holdspillet”

Små turneringer med 3-mandshold, som dem idrætsforeningerne i Hovborg og Lindknud afholder for personer over 50 år, kan være et tilbud til dem, som ikke gider tage selv af sted i fitnesscentret. Det er især det sociale ved holdspillet, der kan trække nye til, lyder det fra lektor.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Fodbold kender ingen alder

Idrætsforeningerne i Hovborg og Lindknud nær Vejen har i et samarbejde haft stor succes med at arrangere indendørs fodbold for mænd over 50 år.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Kom med til Futsal-træning i Them GF

Smil, glæde og udvikling! Futsal indeholder mange forskellige ting - se med, når Nicki Christiansen er til træning med sine engagerede spillere i Them GF.

Fundet i: Fodbold > Futsal > Seneste nyt om Futsal

Træner: Futsal er jo ren glæde

Nicki Christiansen er bidt af futsal. Glæden hos spillerne og udviklingspotentialet er to af hovedårsagerne for futsal-træneren fra Them.

Fundet i: Fodbold > Futsal > Seneste nyt om Futsal

Vær klar til forandringerne

Vi skal forberede vores børn og unge på forandringer i deres liv, opfordrer Carsten Dohm, DGIs fodboldekspert.

Fundet i: Fodbold > Ekspertartikler om fodbold

Forebyg skader på skiferien

Træn op til skiferien. Den stiller nemlig store krav til din krop, så forberedende træning er din bedste forebyggelse af skader.

Fundet i: Fodbold > Artikler

Skiferier kan rumme alt, hvad familien drømmer om

På skiferien er alle komponenter til stede for en vellykket ferie, uanset om det er familien, vennerne eller det rolige par, der tager afsted. Livsstilsekspert Niels Folmann er selv ivrig skiløber.

Fundet i: Fodbold > Artikler

Fodbold Fitness-hold har plads til alle aldre

Når spillerne på Fodbold Fitness-holdet skiftes til at planlægge træningen, tager de alle ansvar for, at holdet hver mandag får masser af god motion.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Skiferien stiller særlige krav til din fysik

Alle bør forberede kroppen på de ekstra belastninger, en skiferie medfører. DGI-fysioterapeut Henning Engberg forklarer, hvad du skal være opmærksom på.

Fundet i: Fodbold > Artikler
1/10