For dig som underviser

Styrk din undervisning med dans og rytmisk bevægelse.

Er du idrætslærer eller instruktør, og skal du motivere teenagere til mere motion og fysisk aktivitet i hverdagen?

Så er Fit’n’Fun moving teens et unikt og gratis redskab, som med garanti vil give dig ny inspiration, udvikle dine kompetencer indenfor dans og rytmisk bevægelse og ikke mindst gøre det lettere for dig at engagere dine elever.

Skub borde og stole til side i klasselokalet, og skab positiv energi med fysisk aktivitet, eller giv den fuld skrue i idrætshallen. Det kræver et minimum af forberedelse og ingen former for nyt udstyr.

Fit’n’Fun moving teens består af række forskellige online danse- og træningsvideoer, der tager udgangspunkt i forskellige former for dans, bevægelse og fysisk træning. Hver danse- og træningsvideo er udviklet af instruktører og dansere med særlige kompetencer indenfor de forskellige genrer.

I hver video guider en instruktør dig og dine elever gennem en træningssession, hvor I langsomt - trin for trin, øvelse for øvelse - lærer en serie, en dans eller en koreografi. Det er med garanti fysisk udfordrende – både for den enkelte og for fællesskabet.

Nå målene med idrætsundervisning i 7. til 9. klasse

 

Fit’n’Fun moving teens gør det let for dig som idrætslærer at integrere forskellige genrer indenfor dans, rytmisk bevægelse og træning i din undervisning og dermed samtidig at imødekomme de slutmål for idrætsundervisningen der er i 7. – 9. klasse:

Undervisningen skal lede frem mod, at eleverne har tilegnet sig kundskaber og færdigheder, der sætter dem i stand til at:

  • Anvende forskellige stilarter og genrer inden for rytmisk bevægelse
  • Udarbejde og udføre fællesdanse og koreografier
  • Anvende musik sammen med forskellige idrætsdiscipliner
  • Anvende samspillet mellem retninger og planer i egen bevægelse og gruppens bevægelse