TeenYoga

Yoga for teenagere hitter, fordi den gør kroppen stærk, sund og smidig. Prøv yogaøvelserne i videoen og få masser af god energi!

Lady Gaga dyrker yoga. Medina dyrker yoga. Og Adam Levine fra Maroon 5 dyrker yoga. 

Yoga hitter verden over hos både kendte og helt almindelige mennesker - fra størrelse small til xxl. Det er fordi, yoga er en genial form for fitness, der styrker din krop, forbedrer din koncentration og giver dit humør et boost - uden at du behøver at svede! 

TeenYoga fjerner stress og giver ny energi

TeenYoga er en del af Fit'n'Fun i DGI. Denne form for yoga er udviklet specielt til dig, der er teenager, og som måske har brug for hjælp til at finde ro i en travl og stresset hverdag. 

Og bare rolig, du behøver ikke at kunne vride din krop i alverdens stillinger eller tilbede en guru for at være med. Du kan dyrke TeenYoga alene eller sammen med dine venner. Hjemme på værelset, nede på stranden eller (helt) ude i skoven. Det vigtigste er, at du sætter dig for at tage tid til dyrke dig selv. Din krop vil takke dig for det. Namaste! 


Lær TeenYoga på 30 minutter

Vores dygtige yogainstruktør har udviklet et program, der guider dig stille og roligt igang med TeenYoga i videoen herunder.  

Det første du lærer er at trække vejret. D-y-b-t. Når du trækker vejret langsomt, er det lettere at finde ro i din krop. Derefter begynder du at løsne op i kroppen, mens øvelserne bliver sværere og hårdere.

Du bliver udfordret på din styrke, bevægelighed, balance og koncentration - uanset, hvilken form du er i. 

Det er vigtigt, at du gør dig umage med at udføre øvelserne rigtigt og lytte til instruktørens vejledning. Ikke fordi det skal være perfekt. Men fordi det er lettere at løsne spændinger og få flow i kroppen, når du står og sidder korrekt.