Sådan bliver du træner i esport

Vil du være esportstræner? Så tag på esportuddannelse, og giv din glæde til spillet videre.

Du behøver ikke at have gamet i mange timer for at blive en god esportstræner. Ja, faktisk behøver du slet ikke selv at have været gamer. Du er måske forælder og ønsker at skabe et godt esportsmiljø for dit barn og andre unge i området, eller måske har du passion for gaming og ønsker at give din egen passion og erfaring videre. Uanset, hvilken af de to baggrunde du står med, er du allerede godt på vej. Vi klæder dig på til at blive en god træner og rollemodel for unge spillere.

Som esportstræner står du i spidsen for at styrke et godt miljø for børn og unge i dit lokalområde, ligesom du udvikler din 'esportskarriere', hvis det er dét, du vil. Samtidig bliver du en del af et kompetent og stort esportsnetværk.

Hvis du skal i gang med at træne for første gang, så ta' fat i en esportsforening tæt på dig – de vil helt sikkert gerne hjælpe dig i gang og høre mere om det, du brænder for. Nogle esportsforeninger betaler ligefrem din uddannelse, hvis du vil være træner hos dem.

En grunduddannelse i esport giver dig de helt rigtige forudsætninger for at varetage undervisningen (i spil som CS:GO og League of Legends), skabe esportsaktiviteter, tilrettelægge en esportstræning og udvikle et godt esportsmiljø.