Esport Trænerseminar

Kom med til det årlige trænerseminar, hvor vi inspirerer hinanden, netværker og kårer Det Blå Danmark – Årets Esportstræner 2019.

Hvis du er esportstræner eller –leder, skal du med til årets fedeste dag. Trænerseminaret byder på unikke netværksmuligheder og spændende oplægsholdere, der inspirerer, udvikler og udfordrer jeres måde at gøre tingene på.

Hvert år sætter vi fokus på et specifikt emne med forskellige spor. Du får derfor mulighed for at skræddersy dagen til dig ved at vælge de spor, der passer bedst til dig og din hverdag.

Vi prioriterer netværksdelen, så du helt sikkert får mulighed for at sparre med andre trænere, udbygge dit esportsnetværk, dele best-practices og få nye ideer.

Årets esportstræner

Glæd dig også til, at vi på Esport Trænerseminaret overrækker den prestigefyldte pris Det Blå Danmark – Årets Esportstræner 2019Sidste år fik North-træner Torbjørn 'mithR' Nyborg den store hæder.

Trænerseminar 2020

Følg Facebook-begivenheden 'Trænerseminar 2020', hvor du kan læse om årets program, og vi fortæller, hvilke oplægsholdere der kommer på dagen. Mød eksempelvis Lars Robl, Astralis' performance coach, Jesper Fries, esports-ildsjæl og iværksætter samt Frederik Bruhn, juridisk rådgiver.

https://www.facebook.com/dgiesport/videos/713377362765524

Klip fra sidste DGI Esport Trænerseminar

Se videoen fra sidste års DGI Esport Trænerseminar, der blev afholdt i februar 2019.