Træner- og lederseminar 2021

Kom med til det årlige træner- og lederseminar, hvor vi inspirerer hinanden, netværker og kårer Det Blå Danmark Årets Esportstræner 2020 og Årets Ildsjæl 2020.

Hvis du er esportstræner eller –leder, skal du med til årets fedeste dag! Trænerseminaret byder på unikke netværksmuligheder og spændende oplægsholdere, der inspirerer, udvikler og udfordrer jeres måde at gøre tingene på.

Hvert år sætter vi fokus på et specifikt emne med forskellige spor. Du får derfor mulighed for at skræddersy dagen til dig ved at vælge de spor, der passer bedst til dig og din hverdag.

Vi prioriterer netværksdelen, så du helt sikkert får mulighed for at sparre med andre trænere, udbygge dit esportsnetværk, dele best-practices og få nye ideer.

Det Blå Danmark - Trænerprisen 2020

Glæd dig også til, at vi på Esport Trænerseminaret overrækker den prestigefyldte pris Årets Esportstræner 2020Sidste år fik Philipe ’Winspai’ æren af at være Årets Træner.

Det Blå Danmark - Ildsjæleprisen 2020

Til dette års trænerseminar introducerer vi en ny pris, nemlig Årets Ildsjæl. En person, der skaber fællesskab. En person, der ulønnet gør en forskel for sin klub, sin skole eller sit hold - eller bare for andre mennesker.

Læs mere om vores to priser her.

Trænerseminar 2021

Følg med her på siden for program, tilmelding, link til Facebookbegivenhed og andet relevant materiale om DGI Trænerseminar 2021.

Det foregår lørdag den 23. januar 2021 i DGI Huset i Vejle - så sæt roligt kryds i kalenderen allerede.

Klip fra sidste DGI Esport Træner- og lederseminar

Her er et skønt tilbageblik på arrangementer i februar 2020.