DGI Esport Landsmesterskab

Er du til esport, så kom og oplev dygtige gamere og super stemning, når de bedst kvalificerede hold i DGI-ligaen dyster om titlen som årets landsmester.

Esbjerg Musikhus danner rammen for landsmesterskaberne i esport den 28. april 2018, og der bliver kamp til stregen om titlen som årets landsmestre.

Det er disciplinerne Counter Strike (CS:GO ) og League of Legends (LOL), der er i spil. De 8 bedste hold i CS:GO og de 4 bedste hold i LOL, fra sæsonens turnering i DGI-ligaen, kvalificerer sig til at deltage i landsmesterskabet.

Turneringen i DGI-ligaen er en underliga til YouSee eSportligaen. Her dyster esportforeninger i hele landet mod hinanden. Du kan løbende tjekke stillingen i begge kategorier om kvalifikation til DGI Esport Landsmesteskab, og se de andre ligaer, hold og stillinger i YouSee eSportligaen.   

Den fornemme titel som landsmester giver holdene adgang til det officielle Danmarksmesterskab i esport. Danmarksmesterskabet samler de seks underligaer i YouSee eSportligaen, ved et selvstændigt event, hvor vinderen og nr. 2 fra hvert underligamesterskab deltager.

Sæt et stort kryds i kalenderen, og kom til årets mest underholdende esport event. Ud over magien i mesterskabet i sig selv, vil du som gamer, forælder eller ildsjæl kunne afprøve nye trends og få indsigt i esport i foreningslivet.

Prisen for entré er 50 kr., og du sikrer dig din billet ved tilmelding – De 12 kvalificerede hold fra DGI-ligaen i CS:GO og LOL får gratis entré til eventen.

Følg med i begivenheden både før, under og efter på vores Facebookside!