Artikler

Headshots, saltoer og ingen slik på Esport Sommercamp

På Esport Sommercamp spiller vi ikke bare computer. Her er idræt, leg og benhård træning med til at gøre spillerne bedre foran skærmen.

Fundet i: Esport > Artikler

DM-vindere: ”Slutspil var en super fed oplevelse”

Mens vi venter på næste sæson af eSportsligaen, har vi taget en snak med holdlederne fra DM-vinderne om, hvad de synes om eSportligaen, hvordan de træner, og hvorfor de vandt.

Fundet i: Esport > Artikler

Far går forrest med esportsfællesskab

OSG-Gamers samler børn og unge hver måned til gaming og fysiske aktiviteter i dagtimerne. Målet er at give gamerne nye spilvaner, lyst til bevægelse og til at møde gamle og nye venner i foreningen.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport Camps i hele landet

Børn og unge har mulighed for at komme på Esport Camps i sommerferien, hvor de er aktive og har det sjovt med andre esportsinteresserede.

Fundet i: Esport > Artikler

JABII - Nyt koncept blander digital gaming med boksning

Mange bruger meget tid foran en skærm, og der skal nye metoder i brug for at aktivere flere danskere. Derfor har DGI Impact satset på et nyt boksespil, der mikser den digitale verden med fysisk aktivitet

Fundet i: Artikler

Tårnborg eSport: Fra idé til 100 medlemmer på 6 måneder

Lena og Thomas’ dreng på 11 år begyndte at interessere sig mere for Fortnite end fodbold. Det var vigtigt for dem, at børnene stadig mødtes fysisk med hinanden i et trygt fællesskab – og på rekordtid startede de en esportsforening.

Fundet i: Esport > Artikler

DM afgør eSportligaen

Mere end 3.000 danske gamere fordelt på over 500 hold har siden september 2018 ugentligt konkurreret mod ligesindede i Counter-Strike, Fortnite og League of Legends. Nu skal eSportligaen afgøres.

Fundet i: Esport > Artikler

Esporten tordner frem i foreningerne

På et enkelt år er antallet af børn, unge og voksne, der dyrker esport i en forening, steget med 133 procent. Det viser nye medlemstal fra DGI.

Fundet i: Artikler

Derfor arbejder DGI med esport

I DGI anerkender vi esport som foreningsaktivitet på lige fod med fodbold, gymnastik, svømning og alle andre idrætter.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport er for piger (og kvinder)

Hedensted Esport har startet et pigehold, hvor unge piger lærer at spille Counter-Strike. Holdets popularitet har været overvældende, og nu har de også startet et kvindehold.

Fundet i: Esport > Artikler
1/5