Artikler

Lidt flere medlemmer i esportsforeningerne trods corona

Esportsforeningerne fik i 2020 3,9 procent flere medlemmer. Det viser medlemstal fra DGI, der offentliggøres 8. april. Corona har spændt ben for tidligere års massive medlemsstigning.

Fundet i: Esport > Artikler

Onlineseminar i inspirationens og netværkets tegn

Lørdag den 27. februar mødtes esportstrænere og -ledere fra hele landet til en online eftermiddag med inspirerende workshops, stærke oplæg og en hyldest af esportspræstationer i 2020.

Fundet i: Esport > Artikler

Vinderne af DGI Esport Awards er fundet

Stina Rein Greve fra Faaborg Esport, Martin Johansen fra Kolding Esport og Kent Brylle fra Tricked Esport løb med de 3 priser til DGI Esport Awards. Vinderne får først og fremmest æren, men derudover en pokal og et gavekort på 5000 kr.

Fundet i: Esport > Artikler

Nyt, frugtbart klubsamarbejde inden for esport

Døve og hørehæmmede får deres eget samlingssted i Vejle. Det er resultatet af et samarbejde mellem Bredballe IF esport og Globen Sport.

Fundet i: Esport > Artikler

Esport skaber fællesskab blandt retspsykiatriske patienter

Psykiatriske patienter øver sig i sociale relationer, når de spiller Counter-Strike på et retspsykiatrisk afsnit i Aarhus. Tiltaget skal nu udvides til hele landet.

Fundet i: Esport > Artikler

Mere videndeling på tværs af esportsforeninger

Den 13. januar 2021 var der fuldt hus, da formandsnetværket for esportsforeninger blev kickstartet. Her blev der nedsat et udvalg af formænd, der, sammen med DGI, skal sikre bedre videndeling på tværs af esportsforeninger.

Fundet i: Esport > Artikler

Medlemmer strømmer til Esport Vesthimmerland

Esport Vesthimmerland er lykkedes med at få unge computerspillere ud af kælderen og ind i foreningens lokaler.

Fundet i: Esport > Artikler

Samarbejde med Elgiganten skal styrke foreningsesporten

Idrætsforeninger med esport skal kunne koncentrere sig mere om egne aktiviteter og udvikling af foreningen, derfor har DGI og Elgiganten indgået et nyt partnerskab.

Fundet i: Esport > Artikler

Hvorfor går Lukas til esport?

Der er mange gode grunde til at gå til esport i forening i stedet for at game derhjemme. Mød Lukas fra Billund Esport der for alvor har oplevet en forskel efter at være startet til esport i en forening.

Fundet i: Esport > Artikler

Funktionel træning – med esport

Fysisk udfoldelse, mentaltræning og esport er opskriften på succes i et nyetableret samarbejde mellem Tjæreborg GF og eSport Esbjerg.

Fundet i: Esport > Artikler
1/6