Linedance i DGI

I DGI danser vi også snorlige - vi har både linedance inspiration for dansere og instruktører. Dans også linedance i udlandet.

DGI Linedance arrangerer løbende kurser og events - både for begynderen og for dig, der vil udvikle din dans og stille dig i front som instruktør for et hold i din forening. Du kan give din begejstring og glæde for linedance videre, når du introducerer nye trin og kombinationer, der går i et med musikken.

Find et linedance kursus her 

Find linedance klubber nær dig

Prøv linedance i en forening tæt på dig!

Dans linedance i Tyrkiet

Er du vild med at danse? Er du vild med sol og varme? Så rejs med DGI til Tyrkiet på en af vores populære linedance-rejser, hvor du kan dele din passion for dansen med andre, der har det ligesom dig.

Når du rejser til Tyrkiet med DGI, er du garanteret høj kvalitet, masser af oplevelser og godt selskab. Du får undervisning af dygtige instruktører, men du får også tid til at forny og forstærke venskaber og til at nyde de smukke omgivelser.

Fællesskabet er i centrum, og med fantastiske hoteller i smukke omgivelser er der garanti for en god ferie. Du kan vælge at tage af sted sammen med andre eller alene.

Find din rejse her

Se aktuelle tilbud af kurser, events og stævner med DGI Linedance herunder! Book plads online!