Nominér Årets DGI Danseinstruktør 2021

I DGI Dans & Musik sætter vi fokus på at anerkende alle de dygtige danseinstruktører, der gør et kæmpe stykke arbejde for dansen og fællesskabet i foreningslivet i Danmark. Derfor har du nu mulighed for at nominere din danseinstruktør som Årets DGI Danseinstruktør 2021.

Hvad kendetegner en god danseinstruktør?

Når juryen skal se på de indstillinger, der er kommet ind til titlen som Årets DGI Danseinstruktør 2021, lægges der vægt på en række ting.

  • En, der skaber fællesskab
  • En, der brænder for sin dans
  • En, som er dygtig til at udvikle og dygtiggøre andre
  • En, som formår at videregive danseglæden
  • En, som har et smittende engagement i sin trænergerning og er en inspiration for andre trænere generelt

Vinder af Årets Danseinstruktør 2020

Sidste år vandt Emanuel Vestbo fra Ølholm Folkedansere

Emanuel lever og ånder for at skabe god stemning og energi med folkedans. Han har ydet en flot og mangeårig indsats i Ølholm.

Læs hele historien her 

Alle nominerede instruktører vil få et nomineringsdiplom, som anerkendelse af den store frivillige indsat de gør i foreningslivet tilsendt på mail. Årets DGI Danseinstruktør 2021 vinder 5.000kr. til brug i foreningen. Desuden får vinderen "Årets DGI Danseinstruktør 2021" T-shirten.  

Perioden for indstillingen er den 10. september 2021 til og med den 14. oktober 2021. Når juryen har udvalgt Årets DGI Danseinstruktør aftales et overrækkelsestidspunkt i november eller december måned 2021. Alle med tilknytning til en DGI forening kan indstille kandidater. En person kan ikke indstille sig selv til titlen.

Sådan nominere du en danseforening

Du nominere en DGI Danseinstruktør ved at hente nomineringsskabelonen og sende den til cvs@dgi.dk eller ved at udfylde formularen nedenunder.

Nomineringsskabelon