Nominér Årets DGI Danseforening 2021

Lad os fejre de foreninger, der gør en ekstra indsats for at sprede danseglæden. Nu er det tid til at nominere en danseforening, der gør en forskel i dit og andres liv. Vinderen af Årets DGI Danseforening 2021 modtager 5.000 kr. til brug i foreningen.

Prisen gives til en medlemsforening i DGI Dans & Musik, der har ydet en afgørende indsats for at styrke foreningsidrættens betydning. 

Måske har Årets DGI Danseforening 2021...

  • Engageret mange nye medlemmer og frivillige
  • Skabt nye dansetilbud til medlemmerne
  • Forbedret mulighederne for en bestemt målgruppe
  • Skabt en positiv udvikling
  • Været et forbillede for dansen og foreningslivet
  • Skabt et særligt fællesskab og god kultur i foreningen

Vinder af Årets danseforening 2020

Sidste år vandt Dance In Line på Falster

Foreningen har haft en flot tilgang og fællesskabet er stort!

Læs hele historien her

Alle nominerede vil få et nomineringsdiplom, som anerkendelse af den store frivillige indsat, som de gør i din forening tilsendt på mail. Årets vindere vinder 5.000kr. til brug i foreningen. Vinderen får desuden flaget: Årets DGI Danseforening 2021.

Alle med tilknytning til en DGI medlemsforening kan indstille en forening til prisen som Årets DGI Danseforening. Perioden for indstillingen er den 10. september 2021 til og med den 14. oktober 2021. Når juryen har udvalgt Årets DGI Danseforening aftales et overrækkelsestidspunkt i november eller december måned 2021.

Sådan nominerer du din danseforening

Du nominerer en DGI Danseforening ved at hente nomineringsskabelonen og sende den til cvs@dgi.dk eller ved at udfylde formularen nedenunder.

Nomineringsskabelon