Nominer din danseforening, instruktør eller ildsjæl 2021

Det er igen blevet tid til at nominere foreninger og frivillige til DGI Dans & Musik's priser Årets DGI Danseinstruktør 2021, Årets DGI Danseildsjæl 2021 og Årets DGI Danseforening 2021.

DGI Dans & Musik vil gerne ære de instruktører, foreninger og frivillige ildsjæle som gør det muligt for os andre at gå til dans i en forening. Derfor kåre vi igen i år Årets DGI Danseinstruktør, Årets DGI Ildsjæl og Årets DGI Danseforening og du kan nu indsende din nominering. Årets kåringer i DGI Dans & Musik gives kun til foreninger og frivillige i DGI's medlemsforeninger. 

Vinder* din forening, instruktør eller frivillige er det ikke kun æren der står på spil med også 5.000 kr. til brug i foreningen. Der er derfor god grund til at komme i gang med nomineringerne.

Du kan nomineringer i alle kategorier og du må også gerne nominere flere i en kategori, så er der nogen i din forening som gør det ekstra godt, er det bare med at sætte dig til tasterne. Alle nominerede vil få et nomineringsdiplom, som anerkendelse af den store frivillige indsat, som de gør i din forening tilsendt på mail. 

Du finder nomineringsskabelon eller nomineringsformular for 2021 under hver kategori nedenunder. 

DGI Dans & Musiks Idrætsledelse samt DGI Dans & Musikmedarbejdere udgør juryen, som udvælger vinderne blandt alle nominerede. Idrætsledelsen består af tre frivillige Ildsjæle, som brænder for at udbrede danseglæden i Danmark. De kommer med forskellige danse- og foreningsbaggrunde. 

*Der skal nomineres mindst 5 i kategorien for at der udvælges en vinder.