Cykling i DGI

Din guide til træning, cykelløb og kurser! MTB og landevejscykling ligger ikke længere på hjul. Cykling hitter - og det gør vores tilbud til undervisning, events og stævner også.

Cykling bliver mere og mere populær som motion. 

Danskerne elsker den effektive træning i det fri - alene eller side om side med gode kammerater. De holder af muligheden for at skrue op og ned for udstyr og trimme hele kroppen. Og ikke mindst den klassiske udfordring i at køre om kap mod sig selv eller andre - i modvind, medvind og op og ned ad bakker.

DGI Cykling er din bedste træningsmakker, uanset om du er begynder eller øvet rytter. Vi har masser af gode tilbud til dig som inspirationskurserarrangementer, løb og tips til træning, hvis du foretrækker at træne alene.

For at få endnu bedre og flere tilbud til dig, har vi igangsat projektet På cykel, der er støttet af Nordea-fonden. Projektet skal få endnu flere danskere i gang med at motionere på cykel.

Find din nærmeste forening med cykling længere nede på siden. Du kan også klikke dig videre til alle vores gode artikler og aktuelle arrangementer om MTB og landevejscykling lige herunder!