Få flere ungdomsspillere i klubben

Vi elsker at se børn og unge gribe battet og opleve glæden og fællesskabet ved verdens hurtigste sport. Her har vi samlet inspiration til, hvordan I kan tiltrække flere ungdomsspillere i klubben.

Hver dag bruger skolebørn i hele landet frikvartererne på at skubbe skolebordene sammen til et hjemmelavet bordtennisbord med skolebøger som net.

Der dystes flittigt, og rundt-om-bordet med skolekammeraterne er en klassiker. Den enorme spillelyst og det store spillerpotentiale skal vi have flyttet ud i klubberne, så vi får fyldt bordtennishallerne. Derfor vil DGI fremover fokusere mere på ungdomsbordtennis og yde en ekstra indsats på området.

Her er tre af vores særlige ungdomsindsatser.

Åbent hus: Vær med i uge 35

I uge 35 afholder mange klubber åbent hus, hvor lokale børn og unge har mulighed for at prøve kræfter med bordtennissporten. Er det noget for din klub, så læs mere og find tilmeldingsblanketten her.

Se, hvordan det kan se ud, når I åbner dørene for nysgerrige børn og unge:

Trænertavlen: Planlæg og strukturér begyndertræningen

TrænerTavlen er DGI's nye planlægningsredskab, hvor du som træner bedre kan planlægge og strukturere din træning for din begyndertrup. Udover trænertavlen medfølger der et stort inspirationshæfte, hvori du kan finde øvelser, lege og udfordringer, som kan være med til at skabe diversitet i din træning og motivation blandt spillerne. Læs mere om TrænerTavlen.

Bordtennis i skolen: Rekruttering af børn og unge

Bordtennis i skolen er et koncept, hvor vi hjælper foreningen med at promovere bordtennis for børn og unge i de(n) nærliggende skole(r). Bordtennis i skolen har til formål at skabe en kontakt mellem bordtennisforening og den nærliggende skole med henblik på at rekruttere flere spillere til klubben. Læs mere her.