Bordtennis i DGI

Dyrk en sportsgren med masser af fart og teknik. I DGI Bordtennis har vi plads til både børn, unge, voksne og gamle – nybegyndere som rutinerede.

Bordtennis handler om fællesskab, udfordringer og sundhed! Det er en fed sportsgren og meget mere end bare tidsfordriv i mange ungdomsklubber.

Alle kan være med og have det sjovt uanset køn og fysisk formåen. Vi har bordtennisklubber over hele landet, og du er altid velkommen til at kigge ind i et af vores klublokaler. Find en forening nær dig her. Vi glæder os til at se dig!

Har du lyst til endnu mere bordtennis, så tjek de mange camps, stævner og turneringer, som DGI Bordtennis arrangerer. Vi afholder også landsmesterskaber og samarbejder med Dansk Bordtennis Union om rating og bordtennisportalen

Tag kontakt til vores medarbejder, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om de aktiviteter og arrangementer, vi har i støbeskeen.

Aktivitetskalender 2018-2019

Søger du en oversigt over DGI Bordtennis' aktiviteter kombineret med dem fra Jysk Bordtennis Union og Dansk Bordtennis Union?