Træningsøvelser til coaches

Selv den bedste coach mangler ind i mellem tid og inspiration til udvikling. DGI Trænerguiden indeholder en lang række træningsøvelser, der hjælper dig med både planlægningen og afviklingen af din basketballtræning.

Som coach elsker du at gøre andre bedre. Derfor irriterer det dig også, når du oplever, at din træning ikke rammer det ønskede niveau.

DGI Trænerguiden er dit personlige onlinekatalog, der hjælper dig med mere inspiration og mindre tidsspild – helt gratis!

Her finder du forslag til forskellige træningsøvelser til for eksempel opvarmning, teknik og taktik formidlet gennem både video og tekst. Alt er inddelt i aldersgrupper og niveauer, så det er let at udvælge det, der matcher dig og dit hold.

Vi ønsker dig rigtig go' fornøjelse.

NB: Vi er i fuld gang med at lave ny version af Trænerguiden, som skal erstatte den nuværende. Det betyder bl.a. at app'en til smartphones ikke opdateres længere og man vil derfor opleve, at den ikke fungerer sammen med den seneste opdatering af Android styresystem. Indtil den nye version er klar, vil vi opfordre til at man i stedet for app'en tilgår Trænerguidens hjemmeside på sin Android-telefon via en browser (20. marts 2023).