LBS - Landsbadmintonstævnet

Tag med på årets klubtur til LBS- Landsbadmintonstævnet, hvor du kan tage af sted samlet som klub.

Gå ikke glip af muligheden for en uforglemmelig oplevelse for dig og din klub. Landsbadmintonstævnet (LBS) er årets største pointgivende turnering i DGI med deltagelse af over 1.000 badmintonspillere fra ind- og udland. Stævnet ligger altid i slutningen af efterårsferien i uge 42, så sæt kryds i kalenderen.

Landsbadmintonstævnet er en unik chance for at tage af sted samlet som klub og være under samme tag i en hel weekend. Du kommer til at møde modstandere fra hele Danmark og udlandet, og når du ikke selv spiller, kan du bakke dine klubkammerater op under deres kampe. Flere klubber bruger netop LBS som den årlige klubtur og som en kickstart af turnerings-sæsonen, da alle rækker og niveauer har mulighed for at deltage, hygge sig, coache hinanden og få masser af erfaring på badmintonbanen.

Landsbadmintonstævnet er badmintons svar på et Landsstævne, hvor glade og dygtige idrætsudøvere mødes om en fælles passion for spillet med fjerbolden. En lang række aktiviteter ud over badminton alle 3 dage, giver både deltagere, forældre og ledere en helhedsoplevelse for hele klubben.