Trænerkurser og -uddannelser

Giv din træning lidt ekstra! På vores badmintonkurser og -uddannelser lærer du at planlægge træningstimer, som dine spillere ser frem til hver gang.

Få hjælp til at komme i gang, hvis du som ny træner skal have det grundlæggende på plads. Eller få hjælp til at komme videre med nye teknikker, frisk inspiration og anderledes øvelser. Uanset hvad, så er det jo altid godt at blive klogere.

Tag en træneruddannelse eller et kursus på det niveau, der passer dig. Du bliver klædt på til at stå for sjove, udfordrende og spændende badmintontimer. Længde og indhold varierer, og uddannelserne og kurserne tilbydes over hele landet.

Uddannelser inden for badminton

Tag basistræneruddannelsen, hvis du har lidt erfaring og har gennemført uddannelsen som hjælpetræner.

Du kan også vælge at få en personlig vejledning eller få besøg af gæstetræner

Bliv klogere og mere motiveret på et badminton-kursus

På vores kurser får du konkrete input, som du kan bruge direkte i undervisningen og til forskellige øvelser.

Vi lærer dig alt fra at træne en bestemt aldersgruppe eller gør dig klogere inden for et specifikt emne. Er du ny som instruktør, kan du for eksempel tilmelde dig vores hjælpetrænerkurser, og blive klædt grundigt på til din nye opgave.

På andre kurser kan du arbejde med mentaltræning i praksis, slagtræning eller fysisk træning, fejlfinding og retteteknik, spiltaktik eller skader og genoptræning.

Så hvad har du lyst til? Gå på opdagese i vores muligheder, og find din næste uddannelse eller et kursus nedenfor, og meld dig til!