Artikler

DGI International GymShow: Koreografer i verdens største slikbutik

Der har været frit valg blandt verdens bedste gymnaster, når Lærke Poulsen og Tobias Kobborg har sat holdet til International Gymshow 2019. De to koreografer lover stemning og masser af nye elementer.

Fundet i: Gymnastik > Artikler

Sådan stopper I grimt sprog og nedbryder fordomme

Fem gode råd om at stoppe grimt sprog og gøre dine spillere mere rummelige over for minoriteter som for eksempel homoseksuelle.

Fundet i: Artikler

Headshots, saltoer og ingen slik på Esport Sommercamp

På Esport Sommercamp spiller vi ikke bare computer. Her er idræt, leg og benhård træning med til at gøre spillerne bedre foran skærmen.

Fundet i: Esport > Artikler

Helgas utrættelige væsen har udviklet gymnastikken i Struer i 54 år

54 år i Struer Gymnastikforening taler sit tydelige sprog. Helga Knudsen er en helt særlig ildsjæl, som har sat sit aftryk på det meste gymnastik i Struer og omegn. Kedelig børnegymnastik og for meget struktur tændte en gnist i en ung Helga for at udvikle idrætten. Næste år fylder hun 80 år.

Fundet i: Gymnastik > Artikler

Nyt hold for voksne begyndere og tidligere spillere hitter i Gug

Gug Badminton har oprettet et hold for studerende, hvor både tidligere spillere og voksne begyndere kan spille, og holdet er helt fyldt.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Danmarksmesterne blev hyldet til DM i enkeltmands i Tune

I weekenden blev der afviklet DM i enkeltmands i Tune. Krocketspillere fra hele landet var samlet for at finde de bedste i hver række.

Fundet i: Krocket > Artikler

Hvad skal idrætsaktive slukke tørsten med?

Er saftevand, hyldeblomstdrikke og vitaminvand ligeså slemt som energidrikke? Diætist Anne Ravn hjælper dig til at navigere i læskedrik-junglen.

Fundet i: Artikler

Sådan kommer din hund godt gennem sommervarmen

Der er flere måder, du kan gøre de varme sommerdage behagelige for din hund. Brug de nemme tips og få en glad hund hele sommeren.

Fundet i: Hundesport > Artikler

Gå aldrig ned på udstyr: De 9 bedste gadgets til dig og din racercykel

Der findes et hav af gadgets og udstyr indenfor cykelverdenen, men hvad skal du egentlig investere i? Vi har fundet 9 ting, der kan gøre din oplevelse på cyklen lidt bedre og lidt sjovere.

Fundet i: Cykling > Landevejscykling > Artikler

Flere cyklister på vejen betyder, at folk skal finde deres overskud frem

Opråb: Der er ekstra god grund til, at vi tager vores personlige overskud med os på vejen de her uger. For det gode danske sommervejr betyder ekstra trængsel på landevejen.

Fundet i: Cykling > Landevejscykling > Artikler
1/10