Artikler

Skift klub for et bedre træningsmiljø - ikke for et bedre hold

Med flere årtiers erfaring fra talentarbejdet omkring en stribe danske håndboldklubber og en række danske landshold har Claus Dalgaard-Hansen været vidne til meget omkring klubskifter - på godt og ondt.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Samsø Frie Skole vinder overlegent Skole DM i Skydning

Tre af de fire vindende skytter fra Samsø Frie Skole har søskende på det hold, som vandt samme konkurrence for to år siden. Dermed cementerer Samsø endnu engang sin stjernestatus som Danmarks bedste sted til at klække talentfulde skytter i 5. klasse.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning

MiniTon-fans blev skabt i børnehaven

Eva Delberg har skabt MiniTon-begejstring i Vordingborg, hvor børnehavebørn vrimler til hallen hver uge.

Fundet i: Badminton > Seneste nyt om Badminton

Årets træner: Det betyder noget for mig, at folk har det godt

På Birgitte Kyhn Nielsens linedance-hold passer de på hinanden, som var de i familie, og alle skal opleve følelsen af at lykkes med en dans. Mød Årets træner i DGI 2019.

Fundet i: Dans og Musik > Artikler

Go Fun fanger de yngste

Med leg og trygge rammer får børn lyst til at bevæge sig i foreningen. I Valby Boldklub blev den model startskuddet for en ny og 10 gange større B&U-afdeling.

Fundet i: Fodbold > Seneste nyt om Fodbold

Guide til gravel: Sådan kommer du i gang

Gravelcykling rykker for alvor, også blandt motionister. Her får du en række tips til at komme i gang, så du kan komme ud på grusvejene.

Fundet i: Cykling > Landevejscykling > Artikler

Det skal du bruge, når du ror om vinteren

Vinteren stiller større krav til påklædning, udstyr og sikkerhed på vandet, men hvad skal du egentlig have med? Her får du ekspertens råd.

Fundet i: Kano og kajak > Artikler

170 klubber er med til Håndboldens Dag den 11. januar

Skyd det nye år ind med en dag i håndboldens tegn, når flere end 170 håndboldklubber inviterer til Håndboldens Dag. De fleste klubber vil blandt andet have Håndboldfitness og Five-a-side på programmet sammen med en masse andre aktiviteter for hele familien.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Fra Skole DM til OL-plads

Anna Skade Nielsen fra Søndersø vandt for 10 år siden Skole DM i skydning sammen med tre klassekammerater. Det blev startskuddet til en skydekarriere som foreløbig kulminerede, da hun sikrede Danmark en kvoteplads til OL i Tokyo.

Fundet i: Skydning > Skydning > Seneste nyt om Skydning

Folkedansen skal være tilgængelig for alle

Mange tænker ældre mennesker, dragter og traditionelle spillemænd, når snakken falder på folkedans. Det gør Annelene og Nathasja ikke, de vil meget gerne vise, at folkedans er sjovt og alle kan være med.

Fundet i: Dans og Musik > Artikler
1/109