Artikler

Guide: Sådan sikrer træneren, at holdet opnår målene

Mange trænere har mål for sæsonen, men få tænker over, hvordan de vil opnå dem. Det har de gjort op med i Gymnastik Odder, der har indført detaljerede sæsonplaner. Se her, hvordan de gør.

Fundet i: Artikler

Singletracker sadler om og bliver til Mountainbike United

Ildsjælene i Singletracker drømmer om at gøre MTB til en endnu mere fantastisk sport og de er overbeviste om, at de har fundet opskriften. Folkene bag appen fik sidste år en halv million af DGI til at gøre drømmen til virkelighed, og nu relanceres appen snart.

Fundet i: Cykling > Discipliner og aktiviteter > Mountainbike > Artikler

Mindeord for Helle Olsen

En ildsjæl og en foregangskvinde forlod os alle efter kort tids sygdom den 17. juni 2020

Fundet i: Petanque > Artikler

Deltag i holdturneringen i padel

Nu kan du og vennerne lave et hold og stille op i en holdturnering i padel.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

Online platform viser de bedste øvelser: Sådan forebygger du skader

Skadefri er et online katalog af træningsøvelser til over 50 idrætter. Både på nettet og i app'en forklarer videoer og korte beskrivelser dig, hvordan du skal træne for at forebygge skader.

Fundet i: Artikler

Ekspert: 50 procent af skaderne kan forebygges

Halvdelen af de typiske idrætsskader kan forebygges med specifik træning. Eksperten anbefaler Skadefri, som er en webbaseret platform, der viser, hvordan du forebygger i 55 forskellige idrætter.

Fundet i: Artikler

Suppler haltræningen og styrk sammenholdet med beachhåndbold

Spil på sandbanerne styrker både krop, kondition og sammenhold. I beachhåndbold træner spillerne alt det, som man ofte glemmer i hallen, mens de griner og hygger sig.

Fundet i: Håndbold > Seneste nyt om Håndbold

Banerne skal bare spille

Lys, luft og velholdte baner gør SIF Assentoft Tennis super attraktiv. På fire år er klubben vokset med flere end 100 medlemmer.

Fundet i: Tennis > Seneste nyt om Tennis

3 gode råd: Tag motionsvanerne med i sommerhus

Danskerne sætter i stor stil den fysiske aktivitet på pause, når kalenderen rammer juli og sommerferien sætter ind. Bevæg dig for livets adfærdsekspert guider til, hvordan du gør det nemt at holde formen ved lige over sommeren.

Fundet i: Artikler

Støvring eSport: Involvering og relationer er vores grundstof

Da Støvring eSport åbnede i februar 2020, havde 70 spillere meldt sig ind på forhånd. Trods nedlukning i forbindelse med coronaepidemien har klubben nu 110 spillende medlemmer plus 32 frivillige og bestyrelsen.

Fundet i: Esport > Artikler
1/187